Gas

Wij voorzien in gasinstallaties voor kooktoestellen, CV ketels, heaters, gasdrogers enz. U kunt kiezen uit verschillende wijzen van aanleg: koper of kunststof.

Uw installatie kan door ons gecontroleerd op lekkages. En als er eventuele lekkages geconstateerd zijn dan kunnen wij deze met detectie apparatuur opsporen.

Gasaansluitingen worden aangelegd volgens de NEN 1078

 

 

 

 

Water

Water kunt u voor vele doeleinden gebruiken. Zo gebruikt men het om te drinken of om en brand mee te blussen. In beide gevallen van levensbelang!

Het is daarom belangrijk dat het watervoorziening betrouwbaar en het water bovendien gezond is. Daarom moet de waterleiding aan strenge eisen voldoen. Deze liggen vast in de Drinkwaterwet. Onze waterleidinginstallaties worden aangelegd volgens de NEN1006 en voldoen aan de drinkwaterwet. Hierdoor hebt u warm of koud water wanneer u maar wilt en bent u er zeker van dat legionella niet kan ontstaan of zich kan verspreiden.

Wettelijk kader

De meeste installatievoorschriften volgen uit het bouwbesluit. Echter de eisen voor de waterleidinginstallaties staan vermeld in de drinkwaterwet Hierdoor worden deze eisen een verplichting voor de eigenaren van drinkwaterinstallaties en zijn overtredingen van deze wet een economisch delict.

 

 

 

 

Elektrische installaties

Wij maken al decennia elektrische installaties voor een groot aantal klanten, variërend van elektrotechniek voor woningen tot verlichting. Wij werken voor particulieren, zakelijke opdrachtgevers, scholen en overheidsinstellingen. En hanteren daarbij de geldende veiligheidsnormen (NEN1010 of NEN3140) Of het nu gaat om een stopcontact een kabelgoot . U kunt altijd bij ons terecht. Voor al ons werk geldt dat maatwerk voorop staat.

 

 

 

 

Verwarming

Verwarming zorgt voor comfort in uw woning of op uw werk.

Een verwarmingsinstallatie is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Deze moeten technisch goed met elkaar samenwerken. Kiest u voor een CV ketel, een kachel of een warmtepomp? Wilt u vloerverwarming, hete lucht of liever ouderwetse radiatoren omdat u een oud herenhuis hebt? Al deze keuzes zijn van belang voor een goed ontworpen verwarmingsinstallatie. Wij helpen u daar graag bij.

 

 

 

 

Riolering

Riool ontstopping

Is uw riool verstopt en/of heeft u grote problemen met het afvoer van water? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met de moderne riool ontstoppings apparatuur draaien wij ons in alle bochten om uw riolering snel en zorgvuldig te ontstoppen, terwijl alle pijpleidingen tegelijkertijd goed schoon gespoten worden om herhaling op korte termijn te voorkomen.

 

 

 

 

Bitumen dakbedekking

Bitumen is het meest toegepaste dakbedekkingsmateriaal voor platte daken (asfaltdaken of dakleer in de volksmond) en kan op verschillende draag- constructies worden aangebracht zoals staal, hout, steen of bestaande dakbedekking.

Uiteraard is voor een optimale verwerking een juiste opbouw (onderlaag, dampwerende laag en isolatie) van groot belang. Wordt de bedekking bevestigd aan de ondergrond, dan passen we vaak een toplaag toe, voorzien van een ingewalste leislag ter bescherming tegen UV-straling. Losliggende dakbedekking wordt altijd afgedekt met grint voor de fixatie en ook bescherming tegen UV-stralen. Bitumen wordt veel toegepast in zowelnieuwbouw-, als renovatieprojecten.

 

 

 

 

Gevelreiniging

Wanneer uw gevel groen van algen en/of is aangeslagen door mossen laat uw gevel dan verzorgen Aan de hand van de staat van uw geven bieden wij u twee reinigings mogelijkheden. Wij kunnen uw gevel heet water reinigen of wanner de gevel te ernstig vervuild of aangetast is kunnen wij uw gevel zandstralen.

Wanneer bovenstaande gereed is bieden wij u de mogelijkheid om hierna de gevel te impregneren waardoor algen en mossen minder grip op uw gevel krijgen.

Om de stand van uw gevel te bepalen en u van het juiste en best bij uw wensen aansluitende advies te voorzien maken wij graag met u een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Waarna wij u van een vrijblijvende offerte bedienen.

 

 

 

 

Dakpannen

Veruit de meeste hellende daken in ons land zijn gedekt met verschillende soorten dakpannen. Ze zijn links- en rechtsdekkend, onbrandbaar, handzaam en duurzaam en bovendien plaatselijk eenvoudig te vervangen. Wanneer u aansluit op een ander dak is het bestaande model en kleur dakpan bepalend. Bij een vrijstaand dak kunt u zelf kiezen. Vaak hebben gemeentes kleurvoorschriften.

 

 

 

 

Ramen & Deuren

Op maat maken wij kunstof of houten kozijnen niets is te gek en door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om alles voor u te fabriceren. Kozijnen, deuren, puien, ronde puien. Kortom alles is mogelijk.

Wij leveren materiaal voor zowel particulieren als voor ondernemers bekend om het verzorgen van houten & kunstof kozijnen

Wanneer nodig komen we bij u langs om de maten van uw kozijn of gewenste kozijn op te nemen zodat wij een op maat gemaakt, passend en kwalitatief kozijn als eindresultaat aan u afleveren.

 

 

 

 

Contact

GG industry BV

Adres: Oude middenweg 227A
Postcode: 2491 AG
Plaats: Den Haag

telefoon: 06 532 93 762
Email: charlesjacobs36@gmail.com

 

GG industry

Call Now Button