Gevel

Gevelonderhoud
Met regelmatig gevelonderhoud en tijdige renovatie voorkomt u schade aan uw pand. Een goed onderhouden en schone gevel zorgt bovendien voor een mooi eerste aanzicht van uw woning of bedrijfsgebouw. Voor al uw gevelwerkzaamheden bent u bij GG Industry in Den Haag aan het juiste adres. Wij verzorgen onder meer gevelrenovatie, het uithakken en slijpen van voegwerk, gevelreiniging door middel van stralen en het impregneren van de gevel. Bij GG Industry bent u altijd verzekerd van een snelle en vakkundige service.

Gevelrenovatie
Het is erg belangrijk dat u uw gevel bijtijds renoveert. Wanneer het verval eenmaal intreedt wordt dit snel erger, waardoor de reparatiekosten steeds verder oplopen. Het is tijd voor gevelrenovatie bij scheuren in het metselwerk of in de voegen, bij verdwijnende voegen of pleisterwerk en wanneer de stenen zijn aangetast.

Voegwerk herstellen
Beschadigde voegen zorgen niet alleen voor een bouwvallige indruk van de gevel, maar kunnen ook leiden tot vochtproblemen in de muur. Om het voegwerk van de gevel te herstellen dienen de voegen uitgehakt of uitgeslepen te worden. Het uithakken en uitslijpen van het voegwerk gebeurt machinaal. Het mortel tussen de bakstenen wordt verwijderd zonder de stenen of de rest van het cement te beschadigen.

Gevelreiniging
Met professionele gevelreiniging voorkomt u schade aan de gevel. Tijdens de gevelreiniging worden verschillende soorten vervuiling van de gevel verwijderd; waaronder graffiti, roetaanslag en organische vervuiling, zoals mossen. Bij GG Industry verzorgen wij onder meer meer gevelreiniging door middel van stralen. Hierbij wordt de gevel onder hoge druk gereinigd met water en reinigingsmiddel.

Gevel impregneren
Om de gevel in goede staat te houden, kunt u naast het het regelmatig reinigen van de gevel er ook voor kiezen om de gevel te impregneren. Het impregneermiddel dringt door in de poriën van de van de stenen, waardoor de muur geen vocht meer doorlaat. Door uw gevel te impregneren wordt de muur waterafstotend en schimmelwerend.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken voor gevelrenovatie of gevelreiniging? Of heeft u vragen over onze werkzaamheden? Neem dan contact op met GG Industry op telefoonnummer 06 532 93 762. Wij verzorgen onze gevelwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven in Den Haag en omgeving; waaronder in De Velden, Westvliet, Wilsveen, De Rivieren, Het Lien, De Vissen en De Heuvel.

 

 

Contact

GG industry BV

Adres: Oude middenweg 227A
Postcode: 2491 AG
Plaats: Den Haag

telefoon: 06 532 93 762
Email: charlesjacobs36@gmail.com

 

GG industry

Call Now Button