Doelgroepen

GG Industry verzorgt onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan woningen en bedrijfspanden. Tot onze klanten behoren zowel particulieren als bedrijven. Wij verzorgen eveneens onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in onderaanneming. Onze vakmensen onderhouden en repareren de meest uiteenlopende panden, waaronder ook monumenten. Bij GG Industry bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Onze professionals werken snel en met de grootst mogelijke nauwkeurigheid.

Gevelwerkzaamheden
Voor al uw gevelwerkzaamheden bent u bij GG Industry aan het juiste adres. Regelmatig onderhoud en tijdige renovatie helpen schade aan uw pand te voorkomen. Een schone en goed onderhouden gevel zorgt bovendien voor een mooie aanblik op uw pand. Bij GG Industry kunt u onder meer terecht voor gevelrenovatie, het uithakken en slijpen van het voegwerk, gevelreiniging en het impregneren van de gevel.

Voegwerkzaamheden
Het aanzicht van de gevel wordt voor een belangrijk deel bepaald door de voegen. GG Industry adviseert u graag werk soort voeg het beste bij uw woning of bedrijfspand past. Onze vakmensen brengen onder meer de volgende voegen aan: platvol geborstelde of gekamde voeg, platvol gladde voeg, teruggehouden voeg, verdiepte voeg, schaduwvoeg, geknipte voeg en de gesneden voeg.

Dakwerkzaamheden
Een slecht onderhouden of beschadigd dak kan leiden tot grote schade aan uw pand. Wij raden aan om uw woning of bedrijfspand jaarlijks te onderhouden en bij schade direct te repareren. Door langer te wachten met een renovatie lopen de kosten alleen maar verder op. GG Industry verzorgt onder meer reparaties aan de dakbedekking, het aanbrengen van coating op het dak, onderhoud aan de dakkapel en de dakgoot, renovatie van de schoorsteen en het plaatsen van vogelwering.

Neem contact op
Wilt u een afspraak maken voor gevel-, voeg- of dakwerkzaamheden aan uw pand? Neem dan contact op met GG Industry op telefoonnummer 06 532 93 762. Uiteraard kunt u ook met al uw vragen bij ons terecht. Wij voeren onze onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit in Den Haag en omstreken, waaronder in De Velden, Westvliet, Wilsveen, De Rivieren, Het Lien, De Vissen en De Heuvel.

Contact

GG industry BV

Adres: Oude middenweg 227A
Postcode: 2491 AG
Plaats: Den Haag

telefoon: 06 532 93 762
Email: charlesjacobs36@gmail.com

 

GG industry

Call Now Button