Dak

Dakwerkzaamheden
Het is belangrijk om het dak van uw woning of bedrijfspand goed te onderhouden en bij beschadiging direct te repareren. Een lekkend dak kan leiden tot waterschade in uw pand, met alle kosten van dien. Bij GG Industry kunt u terecht voor uiteenlopende werkzaamheden aan uw dak. Wij verzorgen reparaties aan de dakbedekking, het coaten van het dak, onderhoud aan de dakkapel en dakgoot, schoorsteenrenovatie en het plaatsen van vogelwering.

Dak reparatie en coating
|Voor reparaties aan uw dak bent u bij GG Industry aan het juiste adres. Wij herstellen uiteenlopende soorten dakbedekking, waaronder platte daken en pannendaken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de dakbedekking te coaten. Door uw dak te laten coaten geeft u het een extra beschermingslaag en een langere levensduur.

Onderhoud dakkapel
Door uw dakkapel goed te onderhouden gaat deze een stuk langer mee. Bij het onderhoud is het onder meer van belang om de dakbedekking en de regenwaterafvoer te controleren Een houten dakkapel heeft meer onderhoud nodig dan een kunststof exemplaar. Zo moet een houten dakkapel ongeveer elke vijf jaar opnieuw geschilderd worden.

Onderhoud dakgoot
De dakgoot van uw woning of bedrijfspand dient ten minste één keer per jaar gereinigd te worden. Hiermee voorkomt u dat de dakgoot verstopt raakt. Een verstopte dakgoot kan leiden tot wateroverlast, lekkages en houtrot aan uw pand. Bovendien voorkomt u beschadigingen aan de dakgoot door mosgroei.

Schoorsteenrenovatie
Omdat de schoorsteen volledig wordt blootgesteld aan de weersinvloeden is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Bij GG Industry kunt u onder meer terecht om het voegwerk van de schoorsteen te vervangen, een nieuwe schoorsteen te metselen en de schoorsteen te impregneren.

Vogelwering plaatsen
Nestende vogels kunnen veel schade veroorzaken aan uw pand, onder meer door hun uitwerpselen en doordat ze het isolatiemateriaal aantasten. Door vogelwering te plaatsen voorkomt u dat ze vogels zich onder de pannen of op andere plekken gaan nestelen.

Afspraak inplannen
Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparaties aan uw dak? Neem dan contact op met GG Industry op telefoonnummer 06 532 93 762. Wij verzorgen onze dakwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven in Den Haag en omstreken; waaronder in De Velden, Westvliet, Wilsveen, De Rivieren, Het Lien, De Vissen en De Heuvel.

Contact

GG industry BV

Adres: Oude middenweg 227A
Postcode: 2491 AG
Plaats: Den Haag

telefoon: 06 532 93 762
Email: charlesjacobs36@gmail.com

 

GG industry

Call Now Button