Renovatie

Haaglanden Bouw Groep de renovatiespecialist
Voor een renovatie vinden wij het erg belangrijk dat er goed overleg plaatsvindt tussen onze medewerkers en u, de klant. Hierbij gaan we in op uw wensen en adviseren wij u over de mogelijkheden van het project. Zodoende creëren wij een eindresultaat dat naar uw wens is, maar ook praktisch is. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u tips en advies geven over praktische oplossingen. Echter het is uw keus en dat staat voorop. Hiernaast overleggen wij ook over de overlast. Wanneer er een renovatie plaatsvindt zullen onze medewerkers bij u over de vloer komen. Door te overleggen hopen wij de overlast tot een minimum te behouden. Zo kunt u ook een moment voor uzelf hebben wanneer u bijvoorbeeld een vrije dag heeft. 

Kwaliteit
Bij ons maakt het niet uit of u een dakkapel wilt plaatsen of een complete serre wilt laten bouwen. Wij zijn trots op ons vak en leveren niets anders dan topkwaliteit. Een aannemer is erg afhankelijk van zijn reputatie, dat zorgt ervoor dat wij nog meer gebrand zijn op een vakkundige afwerking van uw project.

Duidelijkheid
Een van de aspecten van onze service is duidelijkheid. Dit begint al bij het overleg dat wij plegen. Maar dit gaat ook nog verder. Ons overleg zorgt er namelijk voor dat wij een heldere offerte kunnen opstellen. Door vooraf een goed plan op te stellen komt u achteraf niet met extra kosten te zitten. Zo weet u van tevoren wat de renovatie of verbouwing gaat kosten. 

Contact

GG industry BV

Adres: Oude middenweg 227A
Postcode: 2491 AG
Plaats: Den Haag

telefoon: 06 532 93 762
Email: charlesjacobs36@gmail.com

 

GG industry

Call Now Button