Welkom bij GG Industry

GG Industry is uw vertrouwde adres in Den Haag voor uiteenlopende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. GG Industry staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door uw pand regelmatig te onderhouden en bijtijds te renoveren voorkomt uw schade en bespaart u op dure reparaties. Daarnaast is het aanzicht van uw pand medebepalend voor de waarde ervan. GG Industry zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand in topconditie blijft.

Onze werkzaamheden

Bij GG Industry is expert in gevel- en dakwerkzaamheden. Op het gebied van gevelwerkzaamheden verzorgen wij onder meer gevelrenovatie, het uithakken en slijpen van voegwerk, gevelreiniging door middel van stralen en het impregneren van de gevel. Voor werkzaamheden aan het dak kunt u bij ons terecht voor reparaties aan de dakbedekking, het coaten van het dak, onderhoud aan de dakkapel of dakgoot, schoorsteenrenovatie en het plaatsen van vogelwering.

Doelstelling
GG Industry heeft als doelstelling in de regio Haaglanden met een gestage groei projecten te realiseren, zodat er voor haar medewerkers werk wordt gegenereerd en de continuïteit van GG Industry gewaarborgd blijft. Het behouden van een goede relatie met onze vaste en nieuwe opdrachtgevers is een pré.

Contact opnemen

Tot onze klanten behoren zowel bedrijven als particulieren. Wij verzorgen eveneens opdrachten in onderaanneming. GG Industry is gevestigd in Den Haag. Onze vakmensen voeren onder meer onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit in De Velden, Westvliet, Wilsveen, De Rivieren, Het Lien, De Vissen en De Heuvel. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 06 532 93 762.

Contact

GG industry BV

Adres: Oude middenweg 227A
Postcode: 2491 AG
Plaats: Den Haag

telefoon: 06 532 93 762
Email: charlesjacobs36@gmail.com

 

GG industry

Call Now Button